Winactie | Vrijkaarten voor Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam

Het is weer zover: ik heb een hele leuke en vooral lekkere winactie voor jullie! Ik mag 4 mensen gelukkig maken met 2 vrijkaarten voor Taste of Amsterdam, hét restaurantfestival van onze hoofdstad. Daarnaast maak je ook kans op deelname aan de MysteryBox Challenge, een masterclass onder leiding van enkele MasterChef kandidaten van de afgelopen jaren!

Wat is Taste Of Amsterdam?

Nieuwe restaurants, innovatieve bars; Amsterdam wordt steeds lekkerder. Taste of Amsterdam haalt verse en gevestigde smaakmakers van de hoofdstad naar het Amstelpark. Van 2 t/m 5 juni verzamelen meer restaurants dan ooit zich op het vierdaagse, culinaire festival. Met deze restaurants, de tastings, workshops en een food market is Taste of Amsterdam weer om de vingers bij af te likken.

Met meer restaurants dan ooit, bewijst Taste of Amsterdam opnieuw naast een foodfestival bovenal restaurantfestival te zijn. Het Amstelpark wordt van 2 t/m 5 juni een verzamelplaats van toprestaurants, meesterchefs en hun signature dishes; nieuwe gezichten en vertrouwde namen. Zo vertegenwoordigt chef Michiel Deenik het land en de zee met The Roast Room en Visaandeschelde. De moderne klassiekers van nieuwkomer Jansz. zijn vier maanden na de officiële opening al te proeven op het festivalterrein. En ook truffelrestaurant VERZET reist na Taste of Holland richting Amsterdam.

Vrijkaarten Taste of Amsterdam

Ik mag 4 mensen gelukkig maken met 2 vrijkaarten voor dit fantastische evenement. Daarnaast krijgt één van de winnaars van de vrijkaarten twee kaarten voor de MysteryBox Challenge. Hier duik je zelf de keuken in met enkele koks uit het televisieprogramma MasterChef. Je krijgt hierbij professionele uitleg van de MasterChefs en na 45 minuten heb je een gerecht op tafel getoverd waar je lekker van kunt genieten. En natuurlijk kun je deze kennis na Taste ook thuis eens gaan toepassen.

Hoe maak je kans op de vrijkaarten?

Wat je moet doen om kans te maken op 2 vrijkaarten:

⇒ Laat in een reactie op dit artikel achter wat jouw favoriete restaurant(je) is in Amsterdam!
⇒ Volg Lifelicious op Instagram en/of Twitter
⇒ Reageren kan tot 31 mei!

Op 31 mei zal ik de winnaars bekend maken. Vergeet in je reactie ook niet je mailadres te vermelden! De winnaars mail ik namelijk een link met de vrijkaarten.

Praktische informatie Taste of Amsterdam

Openingstijden:
Donderdag 2 juni: 17:00 – 23:00 uur
Vrijdag 3 juni: 15:00 – 23:00 uur
Zaterdag 4 juni: 12:00 – 23:00 uur
Zondag 5 juni: 12:00 – 22:00 uur

Mocht je nou niet de gelukkige zijn van de vrijkaarten, dan kan je uiteraard zelf nog een ticket kopen. Een kaartje voor Taste Of Amsterdam kost €12,00 (inclusief boekingskosten) en voor kinderen t/m 16 jaar is de toegang gratis. Je kunt met de toegangskaarten zelf bepalen op welke dag je het evenement bezoekt.

Locatie: Amstelpark in Amsterdam!

Meer reisinspiratie

11 comments

  1. Ik wil ook graag naar Taste of Amsterdam en mijn favoriete restaurant/snackbar is SNCKBR. Het is een gezonde “snackbar” waar je heerlijke snacks en gerechten kunt krijgen

  2. Ik was al van plan te gaan dus ik hoop deze kaartjes te winnen! Ik heb geen favo tentje in Amsterdam want ik ga vrijwel iedere keer ergens anders heen. Vaak in de Pijp!

  3. Ik houd van Pllek voor ontbijt en lunch! En ik verwacht een nieuwe favoriet: ik ben er nog steeds niet geweest omdat het zo populair is dat het altijd al vol is, maar Vuurtoreneiland staat zo ontzettend hoog op mijn verlanglijst. Fingers crossed dat ik de volgende keer er wel bij kan zijn.

  4. Wat een leuke winactie zeg! Mijn favoriete restaurant in Amsterdam is Rijsel. Volgende maand ga ik ervaren of je bij het nieuwe broertje Scheepskameel net zo goed wordt verwend 🙂

    1. Hi Nina, ik hoor veel goede verhalen over Rijsel! Ga ik ook snel eens heen. Ik ben benieuwd hoe je Schaapskameel vindt.

  5. Jaaa, ik wil ook graag naar taste of Amsterdam dus hoop deze kaartjes te winnen! Mijn favoriete eettentje is de Wasserette. Hopelijk ben ik straks een van de gelukkigen 🙂

  6. Ik doe graag mee aan deze leuke winactie!
    Taste of Holland ken ik al en ik ga graag naar Taste of Amsterdam deze keer. Als ik ga eten in Amsterdam kom ik graag bij Pekelhaaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *