Take a chance!

Welkom bloglezers!

Het is me na heel wat inspanningen gelukt een eigen website te maken voor mijn blog Lifelicious! Hoewel ik een vrij druk leven heb – een baan die veel tijd kost, een baby om te verzorgen, een verloofde, familie en vrienden die ik ook allemaal graag aandacht geef – heb ik toch besloten een blog te maken.
Enigszins getriggerd door bovenstaande quote die ik toevallig tegenkwam op een moment dat ik dacht: ‘ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en ik wil graag mijn ervaringen op papier zetten en delen.’ Nu maar hopen dat deze blog voor mij geweldig uit gaat pakken!

Mijn passies zijn reizen, het organiseren van van alles, met vrienden lunchen en borrelen in gezellige tentjes, lezen, met mijn zoontje en verloofde op stap, op vakantie nieuwe plekken ontdekken, reizen…(had ik die al genoemd?)

Ik beleef enorm veel plezier aan het afstruinen van het internet op zoek naar de leukste bestemmingen, meest charmante hotels en het goedkoopste vliegticket. De voorpret is voor mij bijna net zo leuk als de daadwerkelijke reis… Aangezien ik vele uurtjes achter de computer heb besteed aan het plannen van mijn reizen, durf ik wel te zeggen dat ik inmiddels heel wat handigheidjes heb ontdekt. Tips die ik graag met jullie deel!

Op deze website zal ik proberen regelmatig berichten te plaatsen over reizen, hotspots, het moederschap en andere mooie dingen in het leven.

Hopelijk genieten jullie net zo als ik van deze blog!


Esther

Meer reisinspiratie

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *