Het prachtige Jordanië in 18 foto’s

Jordanie

Jordanië, een prachtig land dat absoluut de moeite waard is om te ontdekken. Het landschap is er divers. Het bestaat uit woestijnen met zandduinen, canyons, de Dode Zee en het land heeft een kuststrook. In het noorden van Jordanië vind je een aantal van ‘s wereld best bewaard gebleven Romeinse steden ter wereld, waaronder Jerash. Ook vind je er veel Bijbelse plekken waaronder Berg Nebo, de plaats waar Mozes is gestorven, de Jordaan en het beloofde land. Een van de meest bijzondere bezienswaardigheden is het betoverende Petra, één van de moderne Zeven Wereldwonderen! Een reis door Jordanië is fantastisch, niet in de laatste plaats doordat de bevolking ontzettend gastvrij, vriendelijk en behulpzaam is. Ik neem je mee naar Jordanië in 18 foto’s.

Jordanië in beeld

Jordanie

Petra

Jordanie
Wadi Rum
jordanie
Straatleven
Jordanie
Petra
Jordanie
Kerak
Jordanie
Petra
Jordanie
Dode Zee
Jordanie
Portret in Wadi Rum
Jordanie
Wadi al-Mujib
Wadi Rum
Jerash
Jerash
Jordanie
Portret
jordanie
Mount Nebo
jordanie
Kruiden en specerijen
jordanie, aqaba
Aqaba
Jordanie
Wadi Rum
Jordanie
Jerash
Wadi Rum, Jordanie
Wadi Rum

Ben jij wel eens in Jordanië geweest? Vind of lijkt het je een mooi land?

Meer reisinspiratie

10 comments

  1. Nee, nog niet, maar ik zou er heel graag naartoe willen! Al best een tijd, maar op de een of andere manier komt het er steeds niet van. De foto’s zijn mooi inderdaad!

    1. Wat gaaf dat je er ook bent geweest Shirley. Leuk ook om te lezen dat het herkenbaar is voor je. Bijzonder land hè? 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *