Giveaway: Reispakket!

Reispakket
Jeeh, ik heb mijn eerste mijlpaal met mijn blog Lifelicious gehaald. Dat moet gevierd worden en dat doe ik met een hele leuke GIVEAWAY voor jullie! Als je enigszins van reizen houdt, lees dan vooral verder!

Eind april ben ik mijn blog Lifelicious begonnen! Ik was toe aan een nieuwe uitdaging in mijn leven (alsof een kindje op de wereld zetten eind vorig jaar niet voldoende was…).  Deze uitdaging heb ik gevonden in mijn blog waar ik veel van mijn passies in kwijt kan: reizen, fotografie, het uitzoeken van van alles, organiseren en schrijven.

Hoewel ik in eerste instantie schrijf omdat ik het zelf super vind om te doen en ik er veel energie van krijg, haal ik ook veel voldoening uit het feit dat mensen het leuk vinden mijn blog te lezen! Mensen weten mijn blog steeds beter te vinden, er worden reacties achtergelaten waarin ervaringen worden uitgewisseld.
Het sterkt mij in de gedachte zo door te gaan. Dus dank aan degenen die mij volgen!

Inmiddels heb ik op Twitter in nog geen 2 maanden meer dan 250 volgers bereikt en op Bloglovin’ de 50! Vergeleken met andere bloggers ben ik nog maar een groentje, maar toch is het voor mij een eerste mijlpaal 🙂 En mijlpalen zijn er om gevierd te worden!

“Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd”

Giveaway voor één van jullie!

Wat kun je winnen?

In het kader van mijn groeiende blog geef ik een zelf samengesteld reispakket weg! Een van jullie kan dit pakket in zijn geheel winnen.

Het pakket bestaat uit een:

♥ Travel Journey van Paperchase

Dit reisdagboek bevat heel wat pagina’s om je reiservaringen en tips in op te schrijven! Er zitten ook enkele kartonnen en doorzichtige plastic vakjes in waar je bijvoorbeeld tickets, bonnetjes of andere kleine kaartjes in kan bewaren.

♥ Ticket File van Paperchase

Hierin kun je je paspoort, vliegticket / boarding pass of andere documenten in bewaren als je op reis gaat. Ik vind dit erg praktisch aangezien ik mijn boarding pass vaak kwijt ben in mijn (te) grote handtas op de airport. Zeker nu ik met een baby reis en er ook nog luiers, flesjes en knuffels in de tas zitten 🙂 Met deze ticket file heb je paspoort, hotelbevestigingen en boarding pass direct bij de hand.

♥ Reistas van By Air Mail

Een kartonnen tasje met de wereldkaart erop. Leuk om mee op stap te gaan!

Wat moet je doen om te kunnen winnen?

1. Volg mijn blog Lifelicious via Bloglovin’

2. Volg mij op Twitter, op Facebook en/of Instagram (je vergroot je winkansen als je mij op meerdere social media volgt!)

3. Laat in de comments achter waarom jij dit reispakket graag zou willen winnen!

Meedoen kan tot en met 12 juli! De winnaar ontvangt dan een bericht van mij!

 


Esther

Meer reisinspiratie

19 comments

 1. Geweldig leuke blog! Als reiziger en mama reizen we als gezin wat af. We schrijven altijd in onze dagboeken maar om leuke reisdagboeken te vinden die ook nog praktisch zijn (de meesten barsten uit hun voegen na de reis) Is lastig. De actie zal wel voorbij zijn maar zou je kunnen aangeven waar je het dagboek en de ticketholder hebt gekocht?

  Hartelijke reisrouten,
  Rachel

 2. Geweldig leuke blog! Als reiziger en mama reizen we als gezin wat af. We schrijven altijd in onze dagboeken maar om leuke reisdagboeken te vinden die ook nog praktisch zijn (de meesten barsten uit hun voegen na de reis) Is lastig. De actie zal wel voorbij zijn maar zou je kunnen aangeven waar je het dagboek en de ticketholder hebt gekocht?

  Hartelijke reisrouten,
  Rachel

 3. Van harte! Wat een mooi pakketje 🙂 Ik heb deze zomer iig al 2 reizen staan, Sziget festival / Budapest citytrip in augustus + in september rondreizen Westkust USA, dus het komt zeker van pas! Ik volg je op BL, FB geliked, Twitter (@Nr75) en IG (xjeco). Fijn weekend alvast! Groetjes, Corinne.

 4. Gefeliciteerd allereerst met deze mijlpaal. Dat gaat snel zeg na twee maandjes bloggen.
  Ook ik doe graag mee met deze winactie! Ik raak net als jij ook altijd mijn vliegticket en paspoort kwijt in mijn bagage en het lijkt me handig die ticket file te hebben. Ik ga binnenkort weer op reis en dan vind ik het leuk van alles op te schrijven, dus het reisdagboek zou mij ook enorm van pas komen. Hij ziet er ook zooo cute uit!
  Ik volg je al langere tijd via bloglovin’ en social media! Fingers crossed…

 5. Congratulations! Bijzonder jaar heb je achter de rug, kindje krijgen en een (inmiddels succesvol) blog beginnen, heel inspirerend! Ik volg je (pas sinds kort) met veel plezier. En je mooie zelf samengestelde pakket wil ik natuurlijk ook heel graag winnen. Wij gaan de 19e juli al een hele mooie verre reis maken dus ik zou het heel goed kunnen gebruiken…en vooral heel leuk vinden! Succes met de combi gezin, blog, reizen etc…ik blijf je volgen!

 6. Wat een leuk pakket! Ik ben gek op reizen en vind het altijd jammer dat ik zoveel dingen van een vakantie vergeet.. Een reisdagboek is daar dan helemaal ideaal voor (naast mijn duizenden notitieboekjes heb ik nog geen reisdagboek..)! Ook vind ik het design van een landkaart helemaal geweldig, past leuk bij de overige accessoires in mijn woonkamer. Ik doe mee hoor! Like!

 7. Wat een ontzettend leuk cadeaupakket bij elkaar! Vooral de ticketenvelop lijkt me uberhandig! Ik houd mijn papieren altijd op dezelfde volgorde in mijn tas om overzicht te houden, maar met zo’n mooie envelop is dit helemaal niet nodig! Van harte met je kick start als blogster, ik ga snel al je verhalen lezen!
  Heel veel plezier en succes nog met je blog!

 8. Ik ben altijd eeeeuwen aan het zoeken naar vliegtickets, treintickets en paspoorten die op de een of andere manier altijd helemaal onderin mijn tas zitten, dus de ticket file is heel erg gewenst 🙂 En Travel Journeys heb ik nooit genoeg! <3 to win!

 9. Wow! Dat gaat lekker! Gefeliciteerd hoor! Ik dacht dat ik je overal volgde, maar Bloglovin’ nog niet. Ik heb het artikel van de Zaanse Schans nog steeds niet af… Dat komt goed deze zomer, voor ik heen ga, zal ik het lezen.

  Verder, ik ben dol op papierwaren en op notities maken. Dus die komt van pas. Na 16 jaar reizen, loop ik ook nog altijd te hannesen met mijn boarding pass….

  Ik ga duimen 😀

 10. Tof, gefeliciteerd met je mijlpalen, goed bezig!! Wat een leuke artikelen, zorgvuldig bij elkaar gezocht. Ik maak graag kans op dat leuke pakket en ik volg je overal al 🙂 Duimen maar dus!

 11. Wat een leuke actie Esther! Ik weet nog dat je me weken geleden een mail stuurde om je voor te stellen en je blog te laten zien. Leuk dat je na twee maanden al wat persoonlijke successen hebt behaald. Ga zo door!

  Die gadgets zien er super uit. Het boekje is superhandig omdat ik op reis nooit mijn laptop meeneem, de ticketfile is voor mij een must (ik raak alles kwijt en daarom is tot nu toe mijn vriend altijd de baas over de belangrijke papieren) en de tas…. daar kan een vrouw er niet genoeg van hebben 😉

 12. Gefeliciteerd met je mijlpaal! En ook vergeleken met andere bloggers doe je het heel erg goed! Leuk dat je zo snel gaat! Ik heb je gelijk overal even opgezocht. Ik doe graag mee met je winactie, ben nu al verliefd op dat travel journal <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *