Over mij

Ik ben Esther, sinds korte tijd woonachtig in Houten (hiervoor in Utrecht), moeder van twee prachtige, jonge kinderen, getrouwd en in het dagelijks leven werkzaam als beleidsadviseur en mediator. Ik heb een grote passie om te reizen. Het voelt als een verrijking om nieuwe plekken te bezoeken, om nieuwe mensen te ontmoeten en om te leren van andere culturen. Ik houd van de vrijheid en het avontuur van het ‘onderweg zijn’.

“Travel is the only thing you buy that makes you richer”

Aangezien ik tweemaal voor langere tijd in Spanje heb gewoond (Salamanca en Valencia), heb ik een voorliefde voor Spanje en Spaanstalige landen (Midden- en Zuid-Amerika). Twee jaar geleden ben ik daarom getrouwd in het prachtige Andalusië.

Wat mij kenmerkt is mijn enorme nieuwsgierigheid en drang om alles uit te zoeken, te analyseren en te vergelijken. Of het nu gaat om het samenstellen van een lange vakantie, het uitzoeken van een bed and breakfast in Nederland of om de aanschaf van een reisgids: ik zoek alles grondig uit. Ik beleef er enorm veel plezier aan om het internet af te struinen op zoek naar de leukste bestemmingen, meest charmante hotels en het goedkoopste vliegticket. De voorpret is voor mij bijna net zo leuk als de daadwerkelijke reis. Aangezien ik vele uurtjes achter de computer heb besteed aan het plannen van mijn reizen, durf ik wel te zeggen dat ik inmiddels heel wat handigheidjes heb ontdekt. Het lijkt me daarom leuk en zinvol om mijn ervaringen en tips over reizen met jullie te delen!

“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things”

Mijn liefde voor reizen, fotograferen en organiseren is de aanleiding geweest voor het starten van Lifelicious.
Lifelicious is een persoonlijke reisblog waar ik schrijf over zowel nationale als internationale reisbestemmingen, accomodaties en hotspots. De artikelen variëren van praktische tips tot persoonlijke reisverhalen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *