Contact

Bohinj

Vragen

Leuk dat je contact op wil nemen met Lifelicious! Heb je een vraag of opmerking over één van de artikelen, laat dan een reactie achter onder het desbetreffende artikel. Heb je een vraag over een bestemming, de website of nog iets anders? Dan kan je contact opnemen met mij. Stuur mij een e-mail naar info@lifelicious.nl. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren op je mail.

Samenwerken

Lifelicious is een reisblog dat zich focust op mooie bestemmingen en accommodaties over de hele wereld. De site www.lifelicious.nl bevat blogs met praktische reistips, reviews van accommodaties, uitgebreide reisverhalen en bestemmingsinformatie. In de artikelen staat de totaalbeleving van een plek centraal. Er is aandacht voor cultuur, natuur, ontspanning, gastronomie, avontuur en sfeer. Daarnaast is het visuele aspect belangrijk op Lifelicious. De artikelen gaan daarom gepaard met veel kwalitatieve foto’s, zodat de lezer een goede impressie van een bestemming krijgt. Met mijn reisblog hoop ik anderen te inspireren om te reizen en de wereld te ontdekken.

Lifelicious gaat regelmatig samenwerkingen aan die passen bij de inhoud en bij de doelgroep van de website. Tot de mogelijkheden behoren:

– Organiseren van een winactie
– Reviewen van een reisproduct of -dienst
– Reviewen van een overnachtingen in een accommodatie
– Deelname aan een persreis
– Plaatsen van een advertorial of banner
– Zijn van ambassadeur voor een merk

Uiteraard behoort een samenwerking op maat ook tot de mogelijkheden. Voor bespreking van de mogelijkheden of voor het opvragen van een mediakit kan je contact opnemen met mij via info@lifelicious.nl.
In de disclaimer en privacyverklaring vind je meer informatie over samenwerkingen en de verwerking van persoonlijke gegevens.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *