5 Mooie uitzichtpunten in Zuidwest USA

In 2010 heb ik een maand lang een prachtige rondreis door het Zuidwesten van de Verenigde Staten gemaakt. We zijn begonnen in San Francisco en vanaf daar zijn we door Californië, Nevada, Utah en Arizona getoerd met als hoogtepunt de nationale parken: Yosemite, Death Valley, Zion, Bryce, Monument Valley en Grand Canyon. De parken zijn qua natuur totaal verschillend van elkaar en dat maakt het iedere keer weer zo interessant en spannend om naar een volgend park te gaan. Het is ongelooflijk wat een prachtige plekken en uitzichtpunten wij hebben gezien. Het is soms niet te geloven dat moeder natuur dit heeft geschapen.
Het is heel lastig kiezen omdat ik zoveel moois heb gezien, maar dit zijn voor mij de 5 mooiste uitzichtpunten!

5 Mooiste Uitzichtpunten

1. Bryce Canyon, inspiration point

2. Monument Valley

3. Yosemite, Glacier Point

4. Grand Canyon

5. Death Valley

Dit waren de 5 mooiste uitzichtpunten. Hiermee zeg ik niet dat dit ook de mooiste parken waren. Zion was bij ons ook zeker een van de favorieten qua schoonheid. Alleen hadden ze niet echt één spectaculair uitzichtpunt (althans dan heb ik het gemist).

Ben jij ook in (een van) deze nationale parken geweest? Wat waren jouw mooiste uitzichtpunten?

 


Esther

 

 

Meer reisinspiratie

6 comments

  1. Ook wij reisden door het westen van Amerika, dus je foto’s zijn fijn herkenbaar. Wat een gave natuur hè, zoooo prachtig! Toffe foto’s en leuke nieuwe rubriek!

  2. Wat een leuk idee voor een blog! Ik was heel benieuwd naar je keuzes, aangezien ik zoals je weet een enorme Amerikafan ben. En ik heb ze allemaal gezien!!!! Erg gaaf en ben het erg met je eens. Alhoewel ik een top 10 zou kunnen maken geloof ik 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *